Privacy-beleid ‘Op blije voeten’

Privacy-beleid ‘Op blije voeten’

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
Dit privacy-beleid is van toepassing op de diensten van ‘Op blije voeten’. U dient zich ervan bewust te zijn dat ‘Op blije voeten’ niet verantwoordelijk is voor het privacy-beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
‘Op blije voeten’ respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Ons gebruik van verzamelde gegevens
1.Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden gedeeld met servicedienst Libersy; eigenaar van de boekingsapplicatie. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
2. Welke gegevens verwerkt ‘Op blije voeten’ en voor welk doel
2.1 De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:
a) voor- en achternaam
b) adresgegevens
c) telefoonnummer, e-mailadres
d) Eventuele gezondheidsgegevens
2.2 ‘Op blije voeten’ verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor het volgende doeleinden:
a) je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wordt gebruikt voor contact over afspraken en de eventuele annulering daarvan
b) gegevens betreffende de gezondheid welke effect hebben op de voeten of contra-indicatief zijn voor een voetbehandeling. Denk o.a. aan diabetes, reuma, spataderen etc. Deze gegevens staan alleen vermeld op een klantenkaart en worden niet digitaal bewaard.
3. Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy-beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.
4. Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze Dienstverlening. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden.
5. Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

6. Keuzes voor persoonsgegevens
Persoonlijke informatie wordt bewaard zolang dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze dienstverlening. Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.
7. Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.
8. Duur
Uw persoonsgegevens worden door ‘Op blije voeten’ opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerkingen gedurende de tijd dat u klant bent bij ‘Op blije voeten’. Wanneer de laatste behandeling langer dan twee jaar geleden is, of wanneer u daar zelf om verzoekt, worden uw gegevens vernietigd.

We controleren regelmatig of we aan dit privacy-beleid voldoen. Gebruikers van onze dienstverlening hebben het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens .
Als u vragen heeft over dit privacy-beleid, kunt u contact met ons opnemen:

‘Op blije voeten’
Asterstraat 138
2565TX Den Haag
0683798462
opblijevoeten@ziggo.nl

Download deze verklaring als WORD document

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.