Welkom bij “Op blije voeten”

Christa WortelIk ben Christa Wortel en ik ontvang u graag in mijn nieuwe, modern ingerichte en professionele pedicurepraktijk in de Asterstraat in Den Haag.

Ik ben een gediplomeerd pedicure, aangesloten bij Provoet, en u kunt bij mij terecht met al uw voetproblemen, zoals likdoorns, eksterogen of eelt, kloven, ingroeiende nagels, schimmelnagels of kalknagels. Ik werk volgens de richtlijnen van de ‘Code van het voetverzorgingsbedrijf’.
Maar als u op zoek bent naar een ontspannende voetverzorging zoals een voetenbad en scrub, voet- en onderbeen massage dan bent u bij mij ook aan het juiste adres!
Zoekt u een pedicure voor zowel basis als cosmetische voetverzorging? En vindt u het prettig om online een behandeling te boeken? Ga naar ‘Behandelingen’ en boek via de ‘afspraken’-knop een behandeling van uw keuze op de tijd die u het beste schikt. Natuurlijk kunt u ook nog steeds telefonisch of via de mail een afspraak inplannen. Ga dan naar Contact, daar vindt u mijn telefoonnummer en e-mail-adres.

Op blije voeten helpt ook mensen met een Ooievaarspas. Op vertoon van een geldige Ooievaarspas betalen Haagse 70+ers €10,00 voor een voetbehandeling van 30 min. Maximaal 8 behandelingen per jaar. 

Waarom ik gekozen heb voor het beroep van pedicure? Mensen hebben altijd centraal gestaan in mijn werk en ik vind voeten interessant. Aan dit deel van het lichaam kun je met kleine handelingen veel bereiken aan ontspanning en welbevinden. Ik heb altijd al interesse gehad in lichaamswerk en “wellness”.

 Ik ben praktisch ingesteld en werk graag met mijn handen. Ik krijg energie als mensen blij de deur uit gaan. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.